Medverkande


Åsa Hörling

Dansare

Åsa är dansare och kan modern dansteknik, improvisation, jazz, show, stepp. Hon är utbildad vid Performing Arts School Göteborg samt London Contemporary Dance School. Hon har bla varit med Oogly Boogly med Dansstationen, E=mc2, Definitivt Dans, Teater Bava, Moomsteatern och dansat Carmen med Skånska Operan. Åsa har medverkat som skådespelare/dansare i Tusen och en natt och Ja och Nej trollet på Teater Sagohuset och jobbat som danspedagog i vårt projekt DDD, (dans, drama, dialog) . Var även med i "Den Stora Spökräddningen" och "Katten & Måsen".
Åsa Ahlander

Skådespelare

Utbildad på Balettakademins yrkeslinje för musikalartister i Göteborg. Åsa Ahlander var med och startade Svensk Symbolistisk teater i Malmö. Hon har frilansat på radion i P3 på bla Morgonpasset, Barnradion och Hej Domstol. Åsa har också jobbat med Teater Foratt, Teater Lilith mfl och medverkat som improvisatör på Månteatern. Var senast med i Teater Sagohusets  "Den Vilda Bebin",  " Den Stora Spökräddningen" och "Katten & Måsen".
Oscar Hielm

Kompositör, Musiker

Oscar är musiker och kompositör har arbetat i många uppsättningar på Teater Sagohuset genom åren; Fula ankungen, När Åkes mamma glömde bort, Tusen och en natt, Vilda Bebin, Den Stora Spökräddningen m fl. Han har arbetat på Moomsteatern i Malmö, Orionteatern i Stockholm och på Skånes Dansteater med Lena Josefson under flera år. Han spelar bas, tuba, klarinett, slagverk, trombon och massor av flera andra instrument.
Minna Krook

Regi/Koreografi

Hemsida: www.minnakrook.se
Jenny Nordberg

Scenografi/Kostym

Hemsida: jenny-nordberg.com